Dostava in vračila

Blago, naročeno v spletni trgovini Pocenideli.si ni vedno na zalogi, ponavadi je dostavni čas od 1 do 8 dni. Hitrost in udobnost dostave je za nas ključnega pomena.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan od odprave paketa (dostavne službe dostavijo paket predvidoma v roku 1 delovnega dneva, je pa to odvisno od prometa in posamezne lokcije. S strani dostavne službe je zagotovoljena dostava v roku 2 dneh od prevzema paketa v dostavo). Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko po dogovoru z dostavnikom paket prevzamete na drugih prevzemnih mestih (pošiljanje preko GLS ali DPD dostave, potreben dogovor s kurirjem). V primeru pošiljanja s Pošto Slovnije vas paket čaka na lokalni pošti, imate pa enkratno pravico za ponovno dostavo paketa brez doplačila.

Strošek dostave

Strošek dostave je odvisen od teže izdelka.

Cena dostave glede na težo je:
do 2 kg strošek 7 eur
2 kg - 10 kg strošek 8 eur
10 kg - 15 kg strošek 10 eur
15 kg - 20 kg strošek 13 eur
20 kg - 30 kg strošek 15 eur


Dostava dopoldne - kamorkoli

Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. V svoj profil lahko dodate do 5 različnih naslovov za dostavo , med katerimi ob oddaji naročila izberete ustreznega.
Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine.

Paket gre od nas še isti dan

… seveda, če je blago na zalogi in če naročilo oddate dovolj zgodaj.

Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

Nazaj